Personvern

Personvernerklæring

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn informasjon fra deg når du registrerer deg på vårt nettsted eller legger inn en bestilling. Når du bestiller eller registrerer deg på nettstedet vårt, kan du bli bedt om å oppgi følgende: navn, e-postadresse eller postadresse.

Hva bruker vi informasjonen din til?

All informasjon vi samler inn fra deg, kan brukes på følgende måter: Å tilpasse din opplevelse (din informasjon hjelper oss med å bedre svare på dine individuelle behov) Å forbedre nettstedet vårt (vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre nettilbud basert på informasjon og tilbakemeldinger vi mottar fra deg) Å forbedre kundeservice (din informasjon hjelper oss med å svare mer effektivt på dine forespørsler om kundeservice og støtte) Å behandle transaksjoner Din informasjon, enten offentlig eller privat, vil ikke bli solgt, utvekslet, overført eller gitt til noen annen bedrift av noen som helst grunn uten ditt samtykke, bortsett fra det uttrykkelige formålet med å levere det kjøpte produktet eller tjenesten du har bedt om. Å administrere en konkurranse, kampanje, undersøkelse eller annet nettstedtilbud Å sende periodiske e-poster E-postadressen du oppgir for behandling av bestillingen din, vil kun bli brukt til å sende deg informasjon og oppdateringer relatert til bestillingen din.

Hvordan beskytter vi informasjonen din?

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon når du legger inn en bestilling eller får tilgang til, sender inn eller bruker din personlige informasjon. Vi tilbyr bruk av en sikker server. All følsom/ kredittinformasjon som blir oppgitt, overføres via Secure Socket Layer (SSL) teknologi og krypteres deretter inn i vår betalingstjenestes database, kun tilgjengelig for de som er autorisert med spesiell tilgang til slike systemer, og de er pålagt å holde informasjonen konfidensiell. Etter en transaksjon vil ikke dine private opplysninger (kredittkort, personnummer, finansielle opplysninger osv.) bli oppbevart i mer enn 60 dager.

Bruker vi informasjonskapsler (cookies)?

Ja (Informasjonskapsler er små filer som et nettsted eller dets tjenesteleverandør overfører til din datamaskins harddisk via din nettleser, hvis du tillater det.) Vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss å huske og behandle elementer i handlekurven din, forstå og lagre preferansene dine for fremtidige besøk, holde oversikt over annonser og samle sammen aggregerte data om trafikk på nettstedet og samhandling på nettstedet, slik at vi kan tilby bedre nettstedopplevelser og verktøy i fremtiden. Vi kan engasjere tredjeparts tjenesteleverandører for å hjelpe oss med å bedre forstå våre besøkende på nettstedet. Disse tjenesteleverandørene har ikke tillatelse til å bruke informasjonen som samles inn på våre vegne, bortsett fra å hjelpe oss med å drive og forbedre virksomheten vår. Hvis du foretrekker det, kan du velge å få datamaskinen din til å varsle deg hver gang en informasjonskapsel sendes, eller du kan velge å slå av alle informasjonskapsler via nettleserinnstillingene dine. Som de fleste nettsteder, hvis du slår av informasjonskapsler, vil noen av tjenestene våre kanskje ikke fungere skikkelig. Du kan imidlertid fortsatt legge inn bestillinger ved å kontakte kundeservice. Google Analytics Vi bruker Google Analytics på nettstedene våre for anonym rapportering om nettstedbruk og for annonsering på nettstedet. Hvis du vil velge bort at Google Analytics overvåker adferden din på nettstedene våre, kan du bruke denne lenken: (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/)

Offentliggjør vi informasjon til utenforstående parter?

Vi selger, bytter eller på annen måte overfører ikke personlig identifiserbar informasjon til utenforstående parter. Dette inkluderer betrodde tredjeparts samarbeidspartnere som hjelper oss med å drive nettstedet vårt, drive vår virksomhet eller betjene deg, så lenge disse partene samtykker i å beholde denne informasjonen som konfidensiell. Vi kan også frigi din informasjon når vi mener at frigivelse er hensiktsmessig for å overholde loven, håndheve nettstedets retningslinjer eller beskytte våre eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Imidlertid kan ikke-personlig identifiserbar besøksinformasjon leveres til andre parter for markedsføring, reklame eller andre formål.

Overholdelse av Children’s Online Privacy Protection Act

Vi overholder kravene i COPPA (Children’s Online Privacy Protection Act), og samler ikke inn noen informasjon fra noen under 13 år. Nettstedet vårt, produkter og tjenester er rettet mot personer som er minst 13 år gamle eller eldre.

Kun nettbasert personvernspolicy

Denne nettbaserte personvernspolicyen gjelder kun informasjon som er samlet inn gjennom nettstedet vårt, og ikke informasjon som er samlet inn offline.

Ditt samtykke

Ved å bruke vårt nettsted samtykker du til vår personvernspolicy.

Endringer i vår personvernspolicy

Hvis vi bestemmer oss for å endre vår personvernspolicy, vil vi legge ut endringene på denne siden.

Loggfiler
Som de fleste andre nettsteder bruker dette nettstedet loggfiler. Informasjonen i loggfilene inkluderer IP-adresser, nettlesertype, internettleverandør, tidspunkter, henvisende sider og mer. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar.

Informasjonskapsler og Web beacons
Vi og noen av våre annonsører kan bruke informasjonskapsler og web beacons på vår side.

Noen av våre annonsører kan bruke informasjonskapsler og web beacons på vår side. Våre annonsører inkluderer Google Adsense, Commission Junction, Clickbank og Amazon. Disse selskapene kan bruke informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Googles bruk av DART-informasjonskapselen lar oss vise annonser til brukere basert på deres besøk på dine nettsteder og andre nettsteder på internett. Brukere kan velge bort bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til http://www.google.no/privacy_ads.html.

Dette nettstedet har ikke noen kontroll over informasjonskapsler som brukes av annonsører. Hvis du ønsker mer informasjon om deres bruk av informasjonskapsler og web beacons, må du kontakte dem direkte.

Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål angående vår personvernspolicy, vennligst klikk på tilbake-knappen og send oss en e-post.

Se også Googles personvern og vilkår: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *